0538 700 53 83
Biz Kimiz Google İlk Sayfa Bize Ulaşın
Rize Web Tasarım 12 yılı aşkın bir süredir başta Rize'de olmak üzere, tüm Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Web tasarım ve SEO konusunda uzman arkadaşları aramıza alarak sağlam bir takım oluşturduk. Google'da ilk sayfada çıkmak istiyorsanız, web sitenize seo kurallarını uygulamanız gerekir. Google'de ilk sırada çıkmak kolay değildir.Sizler için ana sayfa hatta sıra sorununa profesyonel çözümler üretmek için burdayız. Rize Web Wasarım hizmetleri şubemiz Rize'nin merkezinde olduğundan ulaşım sorunu da yaşamazsınız. Rize Merkez Atatürk Caddesi Alişadoğlu İşhanı Kat: 2 - No: 406 / 53000

Googlede 1.Sırada Çıkmak

Google 1. sırada çıkmak için öncelikle profesyonel bir uzmanla çalışmak zorundasınız. Aksi takdirde sitenize alınabilecek korsan linkler (Hacklink) sitenizin sandbox'a girmesini sağlar. Ondan sonra google tarafından cezalandırılımış olursunuz. Demekki uzman insanlarla çalışmak zorunsınız. Sosyal medyanın kullanıcı alışkanlıklarını değiştirmesi ile birlikte sosyal sinyallerin arama sorgularında sonuçların listelenmesini etkilediğini biliyoruz. Daha önceki yazımızda Sosyal Medya ve SEO ilişkisini sizlere detaylı bir şekilde açıklamaya çalışmıştık.

Bu gün ise sosyal medya sinyallerinin arama motorları tarafından çok daha fazla dikkate alındığı bir dönemdeyiz. Öyle ki link inşaası geliştirirken alınan linklerin sosyal medyada ne kadar paylaşıldığı ne kadar like aldığı ve bu yazılardan elde edilen kullanıcı metriklerinin ne yönde olduğu bile artık fazlasıyla önemli.

SEO stratejilerinde site dışı SEO çalışmalarının en önemli ayağı her zaman belirttiğimiz gibi link inşaası süreci. Penguen algoritmaları ile birlikte bu süreç çok daha titizlikle yönetilmesi gereken ve doğallığın öne çıktığı bir aşama oldu. Bağlantı kurma ve içerik geliştirme sürecinde ise artık en fazla dikkat etmeniz gereken husus kurduğunuz bağlantıların yada oluşturduğunuz içeriklerin sosyal medya üzerinde ne karşılık bulduğu takdirinize bırakıyoruz.
 

rize web tasarım seo ilk sayfa rize günübirlik turlar paykasa kart al
Profesyonel Seo Danışmanı