0538 700 53 83
Biz Kimiz Google İlk Sayfa Bize Ulaşın
Rize Web Tasarım 12 yılı aşkın bir süredir başta Rize'de olmak üzere, tüm Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Web tasarım ve SEO konusunda uzman arkadaşları aramıza alarak sağlam bir takım oluşturduk. Google'da ilk sayfada çıkmak istiyorsanız, web sitenize seo kurallarını uygulamanız gerekir. Google'de ilk sırada çıkmak kolay değildir.Sizler için ana sayfa hatta sıra sorununa profesyonel çözümler üretmek için burdayız. Rize Web Wasarım hizmetleri şubemiz Rize'nin merkezinde olduğundan ulaşım sorunu da yaşamazsınız. Rize Merkez Atatürk Caddesi Alişadoğlu İşhanı Kat: 2 - No: 406 / 53000

1.Sayfa Garantili Seo Danışmalığı

Google Güncellemerini dikkate alarak SEO çalışması yapmaktadır, Bugün bir çok SEO uzmanı tarafından kabul edilmeyen Google Güncellemeleri dikkate alınmadığı takdirde sitenize ciddi zararlar verebilir, Öncelikle kısaca Google ve Google'ın SEO için yaptığı Güncellemelere bir göz atalım.

SEO uzmanlarımız tarafından uygulanan arama motoru optimizasyonu işlemleri çok karmaşık olsa da, başarı müşterilerimiz için şeffaf ve nettir. Hızlı ve başarı endeksli olarak uygulanan optimizasyon çalışmaları Online Marketing başarısını belirlemektedir. Sürekli yapılan analiz ve yaratılan sinerji ile optimizasyon daha yüksek ölçülebilir maksimum verimi ve başarıyı getirir.

Google kullanıcılarına daha iyi daha etkili ve sonuç odaklı bir web hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Bunun içinde Google aramalardan ve dizinlerden kalitesiz kopya içerik barındıran sürekli alıntı yayın yaparak ilk sayfalarda çıkmak isteyen kullanıcıları ile kaliteli ve özgün içerik yayın yapan internet site sahiplerinin arama dizinlerinde aradaki farkı kaldırmayı hedeflemektedir.

Yıllardır hizmet veren bir SEO Ajansı olarak kazandığımız tecrübe ve deneyim ile geniş Online Marketing hizmeti sunabilmekteyiz. Kurumsal Seo kampanyalarınızın ilk oluşumundan, konsepsiyonundan, uygulanmasına kadar profesyonel hizmet ajansınızız. Projeniz sizinle yakın istişare halinde şirket profiliniz, ürün ve hizmetleriniz için özel olarak tasarlanır, planlanır ve uygulanır.

Sosyal medyanın kullanıcı alışkanlıklarını değiştirmesi ile birlikte sosyal sinyallerin arama sorgularında sonuçların listelenmesini etkilediğini biliyoruz. Daha önceki yazımızda Sosyal Medya ve SEO ilişkisini sizlere detaylı bir şekilde açıklamaya çalışmıştık.

Bu gün ise sosyal medya sinyallerinin arama motorları tarafından çok daha fazla dikkate alındığı bir dönemdeyiz. Öyle ki link inşaası geliştirirken alınan linklerin sosyal medyada ne kadar paylaşıldığı ne kadar like aldığı ve bu yazılardan elde edilen kullanıcı metriklerinin ne yönde olduğu bile artık fazlasıyla önemli.

SEO stratejilerinde site dışı SEO çalışmalarının en önemli ayağı her zaman belirttiğimiz gibi link inşaası süreci. Penguen algoritmaları ile birlikte bu süreç çok daha titizlikle yönetilmesi gereken ve doğallığın öne çıktığı bir aşama oldu. Bağlantı kurma ve içerik geliştirme sürecinde ise artık en fazla dikkat etmeniz gereken husus kurduğunuz bağlantıların yada oluşturduğunuz içeriklerin sosyal medya üzerinde ne karşılık bulduğu takdirinize bırakıyoruz.
 

rize web tasarım seo ilk sayfa rize günübirlik turlar paykasa kart al
Profesyonel Seo Danışmanı